FietsLab Gelderland deze zomer op verschillende locaties

26-5-2019 FietsLab

Na ruim een jaar op het station Arnhem CS te hebben gewerkt popt FietsLab Gelderland komende periode op verschillende locaties op. Je kunt het FietsLab vinden op het bijvoorbeeld het RijnWaalpadfestival en het NK Wegwielrennen in Ede in juni.

FietsLab Gelderland op RijnWaalpad Festival en andere evenementen

De komende periode popt FietsLab Gelderland op verschillende evenementen op om het gesprek met inwoners aan te gaan. Het FietsLab staat bijvoorbeeld op het RijnWaalpad Festival op Hemelvaartsdag en het NK Wegwielrennen in Ede in juni. Ook in Dublin tijdens Velocity heeft het FietsLAb een plek gevonden waar ze in gesprek wil gaan met inwoners en gasten van het congres. 

FietsLab Gelderland niet meer op station Arnhem Centraal

Maandag 4 juni 2018 werd het eerste fysieke Fietslab Gelderland geopend op het station Arnhem Centraal. Bijna een jaar kon het FietsLab Gelderland gebruik maken van de prachtige locatie op het station. Vele reizigers en professionals liepen bij het Fietslab Gelderland naar binnen om ideeën, kennis en ervaring uit te wisselen om meer mensen aan het fietsen te krijgen. 1 mei 2019 sloot ze haar deuren. Het was heel plezierig om vanuit deze plek te kunnen werken en zijn blij dat de NS deze ruimte zo lang beschikbaar had voor het FietsLab.

Samenwerken aan groei aandeel fietsritten in het verkeer

Het FietsLab Gelderland is een werkplaats waar we in gesprek gaan met inwoners van de provincie Gelderland en fietsprofessionals. Het Fietslab Gelderland inspireert, adviseert en ondersteunt waar gewerkt wordt aan programmering op fietsgebied en organiseert sessies rondom het thema fietsen. Met innovatieve oplossingen, pilots, de wetenschap en samenwerking met gemeenten, het Rijk en marktpartijen en uit verschillende sectoren wordt provincie Gelderland dé fietsprovincie van Europa. 

U kunt bij het FietsLab Gelderland terecht met uw fietsidee of voor samenwerking door een mail te sturen naar Norbert Mol, norbert@bycs.org.

Terug naar nieuwsoverzicht