Vitaliteit op de werkvloer

11-6-2021 4 mannen fietsen op rolbanden

Energiek en plezierig werken en het beste uit medewerkers kunnen halen: met het vitaliteitsprogramma Gelderland Fit zet Provincie Gelderland zich hiervoor in. Ik ben Lisa Riesmeijer en als verantwoordelijke voor dit programma vertel ik hier graag meer over!  

Gelderland Fit

Met Gelderland Fit bieden we trainingen en workshops aan die bijdragen aan je goed voelen, plezierig werken en jezelf positief ontwikkelen. Dat doen we door fietsen te stimuleren, maar we bieden ook kantooryoga en trainingen over werkbalans, minder piekeren en slaap aan. Hoe iemand in zijn vel zit heeft direct effect op de kwaliteit en de beleving van zijn werk.

Ga de uitdaging aan

Het is een hele uitdaging om mensen die de hele dag met hun hoofd werken zover te krijgen om elke dag rek- en strekoefeningen te doen en om regelmatig van het beeldscherm weg te laten kijken. Maar meer fietsen vinden veel collega’s best een goed idee. Met alleen gratis fruit behaal je geen gezondheidswinst. Je totale aanbod, van trainingsmogelijkheden, draagt bij aan hoe iemand op een gezonde, ontspannen manier kan werken en tegelijkertijd zijn/haar vaardigheden kan ontwikkelen.

Terug naar nieuwsoverzicht