Transcript video snelfietsroute MaasWaalpad

Hans Heuer: “Fietsen is voor mij buiten in de natuur zijn, genieten van de opkomende zon, dauw over de velden, mooi uitzicht, het hoofd leegmaken... Fietsen is prachtig.
Joop Hardeman:
“Die brug, die houdt voornamelijk een fietspad in de lucht, en een voetgangersverbinding. Het fietspad maakt deel uit van het Maas-Waalpad.”
Fenna Maassen: “Ik vind hem heel mooi. En heel breed. En ik ben blij dat er verlichting is, want dat is er niet overal. Dus dan is het ook ’s avonds of ’s nachts niet eng om terug te fietsen.”
Oud-wethouder Gerard Stoffels:
“Veiligheid was ook voor onze gemeenteraad een heel belangrijk punt. Daar is ook flink in geïnvesteerd, dankzij de provincies: De provincie Gelderland, de provincie Brabant en de provincie Limburg. En de inzet van de gemeentes Mook en Middelaar en Cuijk. Met die samenwerking is dit project uiteindelijk tot stand gekomen en is het mogelijk geworden. Ook financieel.
Joop Hardeman:
“Ik vind het een hele mooie brug. Ik vind het mooi dat hij een relatie heeft met de spoorbrug, maar dat hij toch ook duidelijk op zichzelf staat. Dat het een unieke brug is die ook heel goed past op deze plek.”
Oud-wethouder Gerard Stoffels:
“Dan is dit toch ook wel een heel bijzonder project. En ook leuk om daarmee je carrière als wethouder te kunnen afsluiten. Iets meegeholpen te hebben te creëren, wat ook nog vele jaren daarna tot heel veel plezier van mensen zal zijn.”
Hans Heuer:
“Ik ga zeker ’s avonds nog een keer een ritje maken om te zien hoe de verlichting eruitziet. Ik ben heel benieuwd hoe dat ’s avonds eruitziet, in het donker.”

Link naar de film snelfietsroute MaasWaalpad op YouTube