De snelle fietsroutes

Hieronder staan alle snelle fietsroutes in Gelderland. Als je over de gekleurde lijnen met balletjes en streepjes navigeert krijg je meer informatie te zien over de route.
Fietsers op de brug

RijnWaalpad

Het is 17 kilometer fietsen van de Rijnkade in Arnhem naar de Waalkade in Nijmegen. Lekker doorfietsen door park Lingezegen, uitrusten bij het Halfwegpunt aan de Sillestraat en zelf het lichtkunstwerk in de tunnel onder de A15 bedienen met de Bicycle Buddy app. Het RijnWaalpad is de eerste route in de regio die gereed is. Op 3 juli 2015 werd de snelfietsroute feestelijk geopend.
Meer over deze route Toon op kaart
Snelfietsroute De Liemers

De Liemers

De Liemers loopt langs het spoor en verbindt de woonkernen van Zevenaar, Duiven en Westervoort. De snelfietsroute sluit aan op het fietspadennetwerk van Arnhem. Op 31 maart 2016 is de route officieel geopend.
Meer over deze route Toon op kaart
meisje op fiets op van Heemstraweg in Weurt

Batavierenpad Noord (F 173a)

De noordelijke route begint op de rotonde Schoenaker / Van Heemstraweg in Beuningen en loopt door tot het station in Nijmegen. De route komt langs Weurt en de Kanaalhavens van Nijmegen.
Meer over deze route Toon op kaart
Snelfietsroute Nijmegen Beuningen

Batavierenpad Zuid (F 173b)

De snelle fietsroute sluit aan op routes vanuit Ewijk en Wijchen. Met de komst van de nieuwe stadsbrug 'De Oversteek' in Nijmegen is er ook een aansluiting met de verbinding Lent-Lindenholt.
Meer over deze route Toon op kaart
Snelfietsroute Cuijk Mook Nijmegen

MaasWaalpad

Het MaasWaalpad begint bij Station Cuijk en loopt via een nieuwe brug over de Maas bij Molenhoek en Malden naar Nijmegen. De grote werklocatie Heyendaal wordt zo per fiets beter bereikbaar.
Meer over deze route Toon op kaart
Fietspad langs Benedendorpsweg Oostebeek

Nederrijnpad

De snelle fietsroute tussen Wageningen en Arnhem loop zoveel mogelijk over vlak terrein. Van Wageningen tot voorbij Heveadorp fiets je langs de Rijn. Van Oosterbeek tot Arnhem kom je verschillende klimmetjes tegen.
Meer over deze route Toon op kaart
Jongen op de fiets bij Tullenersweg

F12

De F12 begint bij de Brugweg in Westervoort en loopt via Duiven naar Zevenaar. De route maakt deels gebruik van snelfietsroute de Liemers. De snelfietsroute loopt langs een aantal belangrijke bedrijventerreinen zoals Centerpoort-Nieuwgraaf, Hengelder en 7Poort.
Meer over deze route Toon op kaart
Fietsers op fietsbrug langs snelweg

F15

Langs de nieuwe doorgetrokken A15, van Ressen tot Duiven/Zevenaar komt een nieuwe fietsverbinding over het Pannerdensch Kanaal. De nieuwe route sluit aan op bestaande snelle fietsroutes RijnWaalpad en De Liemers.
Meer over deze route Toon op kaart

Apeldoorn - Deventer

De route tussen Apeldoorn en Deventer loopt grotendeels langs de provinciale weg N344. Op deze route worden vijf maatregelen uitgevoerd om sneller door te kunnen fietsen tussen deze steden.
Meer over deze route Toon op kaart